Diamantborern van Stenimex hebben één ding gemeen, ze zijn vervaardigd voor een lange levensduur en hoge snijsnelheid.

Een diamantboor moet zichzelf elke dag opnieuw te bewijzen in gewapend beton, ongewapend beton, metselwerk, asfalt, steen,

graniet of marmer. Daarom is een constante kwaliteit een must ! Altijd het beste eindresultaat dat bestaat uit snelheid van boren

en de standtijd. Met onze diamantboren heeft professionele kwaliteit in handen .

Dunwadigeboren

Unieke Combinatie

Onze Dunwandige boorkronen met een Weka diamantboormachine DK16 of DK 17.

 

Super snel en  zeer goede standtijd

Weka DK 16/17

vermogen    2000 Watt
Ø Beton (handgevoerd) 20 -100 mm
Ø Beton (standaard gevoerd) 20 -160 mm   Gewicht 5,9 kg
Spannhals  60 mm  Getriebe  3-Gang   Anschluss   1/2 Zoll


diamantbohrkrone-r-1-2-zoll-bkp-bkd

 

Zowel dun als dikwandige boren lasergelast

 

LASERGELASTE DIKWANDIGE DIAMANTBOREN.

 

Laser gelast, momenteel sterkste verbinding tussen segment en buis. De segmenten 25 x 4 x 11 zijn snel snijdend en met boven-gemiddeld rendement. Duits kwaliteitsproduct onder licentie van Stenimex.

Lengte 450 X 1''¼

 

  

 

LASERGELASTE DUNWANDIGE bOREN 

 

Laser gelast, de sterkste verbinding tussen segment en buis die er bestaat. Onze segmenten 24 x 2,5x 10 zijn snel snijdend  en bovengemiddeld rendement. Dit betreft een Duits kwaliteits- product onder licentie van Stenimex.

 

350 mm buislengte meest slimme lengte. 

 

 

 


 

 

 Aanbevolen machines voor onze dikwandige boorkronen!

 

 

weka-dk-26-kernbohrgeraet

WEKA DK 26

ständergeführt 2.600 W / 230 V / Nass / 1 1/4 Zoll 3-Gang

weka-dk-32-kernbohrgeraet

WEKA DK 32  ständergeführt 3.200 W / 230 V / Nass / 1 1/4 Zoll 3-Gang

weka-sr-38-mammut-kernbohrgeraet

WEKA DK 52 ständergeführt 5.200 W / 400 V / Nass / 1 1/4 Zoll 3 - Gang

weka-sr-38-mammut-kernbohrgeraet


WEKA SR38 MAMMUT Diamant-Kernbohrgerät ständergeführt 3.700 W / 230 V / Nass / 1 1/4 Zoll 3-Gang mit 6 Motorstufen

 

Leverings- en Privacybeleid

Leveringsvoorwaarden

Boor en zaagshop.nl  /diamantzaag.shop is de webwinkel van STENIMEX BV waar op een eenvoudige manier producten kunnen worden besteld. Genoemde prijzen zijn EXCL. BTW21%.

Betaling.
Na ontvangst van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestiging per email, met daarbij het bankrekeningnummer en het te betalen bedrag. Wij bieden u de mogelijkheid om vooruit te betalen op bankrekening 59.80.17.550 van Stenimex BV te Gaanderen. Nadat het te betalen bedrag door ons is ontvangen, wordt de bestelling uitgevoerd. Tevens krijgt u een originele faktuur. Deze faktuur is uw bewijs van betaling en garanties etc.

Verzendkosten.

De kosten voor het verzenden zullen bij u in rekening worden gebracht. Doordat sommige producten door fabrikant rechtstreeks verstuurd wordt, is het niet mogelijk deze af te halen. Tenzij anders overeengekomen.

Levertijd.
Nadat uw betaling is ontvangen leveren wij in 75% van de orders binnen 24 uur uit. Aangezien wij per TNT vervoeren moet bij het opgegeven adres iemand aanwezig zijn die bevoegd is voor het tekenen voor ontvangst.

Retourneren van het product.
Indien u om welke reden dan ook het product wilt terugsturen, bel of mail ons over de te volgen procedure. De kosten van de retourzending is geheel voor eigen rekening. Paketten die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen. (zie voorwaarden) Let op; bij het crediteren van het aankoopbedrag is altijd exclusief de door ons gemaakte (verzend) kosten.

Privacybeleid.
.

Privacy

Boor-en zaagshop de webwinkel van Stenimex BV te Gaanderen respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site. Ook dragen we er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe server-ruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoop-administratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van server-ruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing

OPTIE 1 (als u onderscheid maakt tussen eenmalige klanten en klanten met wie u een duurzame relatie heeft en u alleen de klanten gaat mailen met wie u een duurzame relatie heeft):

Als u regelmatig bij ons bestelt, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Wij hebben bij het gebruik van uw persoonsgegevens voor dit doel een gerechtvaardigd belang, namelijk het aan de man brengen van onze producten en diensten. Iedere keer dat wij u een reclame mailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de af- meldlink onderaan iedere mailing.

Bent u eenmalig klant bij ons, dan zullen wij u alleen reclame berichten toesturen als u ons daar vooraf uw toestemming voor heeft gegeven.

OPTIE 2 (als u géén onderscheid maakt tussen eenmalige klanten en klanten met wie u een duurzame relatie heeft en u daarom al uw klanten om toestemming voor direct marketing vraagt) : Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclame mailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de af- meldlink onderaan iedere mailing.

Bewaar periode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot:

Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Stenimex BV

Augustijnenstraat 11

7011 BX Gaanderen

Tel 0315 8434999